Guide til at planlægge en fest, der tilfredsstiller både voksne og børn

Guide til at planlægge en fest, der tilfredsstiller både voksne og børn

Er det tid til at planlægge en fest, hvor der deltager både voksne og børn? Planlægning af en fest, der appellerer til både voksne og børn, byder på flere overvejelser, hvis du vil sikre, at alle gæster har en sjov og festlig aften. Her er nogle gode råd, inspiration og overvejelser til at få det til at lykkes.

Vælg det rette sted for festen

Vælg den ideelle festlokation ved at starte med at finde et passende sted, der tilbyder tilstrækkelige faciliteter og plads til både voksne og børn. Dette kan være alt fra en privat have eller en offentlig park til et lejet festlokale, der muliggør både indendørs og udendørs aktiviteter. Er du til temafester? Du kan vælge et festligt tema, der appellerer til både voksne og børn. Eksempler kunne være superhelte, strandfest eller en filmtemafest.

 

Aktiviteter og underholdning for børn og voksne

Du kan med fordel huske arrangere underholdning og aktiviteter, der holder børnene aktiveret og glade, såsom ansigtsmaling, ballonfigurer, legeplads eller andre passende lege og konkurrencer til deres alder. Du kan overraske dine gæster med kolde og forfriskende softice og slushies – lej en slush ice maskine til et forskelligt antal personer. Husk også at planlægge underholdning for de voksne, såsom musik, dans, quizzer eller andre aktiviteter, som de kan nyde mens børnene leger.

 

Mad og drikkelse til festen

Et godt råd er at tilpasse menuen, så den tilfredsstiller både voksne og børn. Du kan overveje muligheder som buffet med en blanding af børnevenlige og voksne retter, herunder at have alternativer til eventuelle kostrestriktioner og allergier.

 

Send dine invitationer ud gæsterne

Gør det klart på invitationerne, at festen er egnet til både voksne og børn, så gæsterne kan være forberedte på at medbringe deres børn, hvis det er relevant. Du kan her nævne detaljer om temaet, dresscode og eventuelle særlige instruktioner.

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g