Den sunde livsstil – tre trin der hjælper dig dertil

Den sunde livsstil – tre trin der hjælper dig dertil

Der bliver ofte prædiket om, at vi skal leve en sundere livsstil. For mange er det blevet sagt så ofte, at det blot ryger ind ad det ene øre og ud af det andet. For mange handler det også om, at de ikke har energien til at lave de ændringer i deres liv, som de måske har brug for. Hvis du er en af dem, så begynd med små skridt.

En sund kost

Mad er brændstof til kroppen, og derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger at putte i munden hver dag. En sund kost kan gøre underværker for dig. Det kan give dig mere energi i hverdagen, øge din koncentrationsevne og generelt give dig mere velvære. Derfor giver det god mening at investere tid i at få gjort det til en vane at spise sundt.

Når du begynder at spise sundere, så vil du faktisk hurtigt begynde at have lyst til at tage sunde valg. Du vænner nemlig din krop til, at det er det, den hungrer efter fremfor slik og chokolade. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan tage et stykke chokolade en gang imellem. Der skal altid være en balance.

God søvn

Søvn er utroligt vigtigt for kroppen, og derfor giver det god mening at investere i en god seng. Det vil igen være en stor hjælp på dit generelle velvære, dit energiniveau og din koncentrationsevne. Mange oplever også, at deres kroppe kan holde til mere, når de sover godt. Derfor er det altså værd at investere i en ny seng. Selv til gæsteværelset prioriterer mange at investere i en god seng, når nu de er i gang. Læs mere om gæstesenge her, hvis det er noget, der er interessant for dig.

Daglig motion

Sidst men ikke mindst, så får du utroligt meget ud af daglig motion. Det behøver ikke at være en overvældende mængde – en 20 minutters gåtur vil gøre underværker, hvis du starter fra 0 af.

Når du skal dyrke motion, så handler det om at finde en måde at gøre det på, som du faktisk nyder. Så får du det nemlig meget nemmere gjort.

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g