Er det for dyrt at omlægge dit lån? Her er løsningen

Er det for dyrt at omlægge dit lån? Her er løsningen

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være svært at finde pengene til at købe en ny bil eller renovere boligen, hvis du ikke i forvejen skal ud og omlægge sit realkreditlån. Mange banker og finansieringsselskaber har forskellige former for usikrede lån, som du kan bruge i denne situation. Dog kan det være svært at overskue de mange muligheder, der er, og hvilket lån der passer bedst til dit behov. Læs med her og få en oversigt over de forskellige usikrede lån, så du kan finde det perfekte lån til netop dit behov.

Hvor mange penge kan du låne?

Det er forskelligt fra bank til bank, hvor meget du kan låne. Lån 500000 kroner, hvis du eksempelvis skal ud og lave en større renovering af boligen, købe ny bil eller refinanisere gammel forbrugsgæld. Det kan du gøre hos nogle banker, mens andre har en lavere maksimumgrænse for, hvad du kan låne. Du skal også være opmærksom på, at der er forskel på renteniveauet fra bank til bank. Bankerne har ikke faste renter og kan typisk tilbyde både høje og lave renter. Dette betyder også, at der er forskel på, hvor meget du skal betale i renter, og hvor dyrt lånet ender med at blive i sidste ende alt efter, hvilken bank du vælger.

Du skal altid sammenligne for at få den bedste pris

Når duskal købe noget, er det altid en god idé at sammenligne priserne på de forskellige produkter, inden man beslutter sig for et køb. Forskellen på prisen for et lån kan være op imod 650%, viser en gennemgang af 25 bankers egne prisindekser. Her er sammenligningstjenester, som Lendme til lån, en hurtig og overskuelig tjeneste at danne sig et overblik igennem. På den måde kan du være sikker på, at du får det bedste tilbud og ikke ender med at betale for meget

Det usikrede lån

Et usikret lån er et lån som kviklån, kassekredit, forbrugslån m.v. Det adskiller sig fra de andre lånetyper ved, at der ikke stille noget som sikkerhed for lånet, men långiveren vil altid foretage en kreditvurdering af ansøgeren. Pengene kan bruges på dét, du har lyst til, og det er derfor oplagt til en renovering, bilkøb, bryllup eller lignende, som kræver en stor udbetaling. Det er dog vigtigt at sikre sig, at du vil være i stand til at tilbagebetale lånet. Løbetiden på et usikret lån varierer imellem alt fra 3 måneder og helt op til 15 år.

Der er ingen tvivl om, at det kan være svært at finde ud af, hvilket lån der er det rigtige for dig. På lendme.dk er det 100% gratis og uforpligtende at sammenligne tilbud. LendMe er Danmarks største sammenligningstjeneste for lån, og du skal blot indtaste enkelte oplysninger samt, hvor meget du vil låne, for at komme i gang.

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g