Er du klædt på til vinterens finanskrise?

Er du klædt på til vinterens finanskrise?

Annoncørbetalt indhold

Finanskrisen raser, og forsiderne fyldes med onde varslinger om inflation og stigende priser. Det bliver en lang vinter, og vi kommer alle til at være mere bevidste om, hvordan vi bruger vores penge – og hvor vi kan spare. Økonomisk usikkerhed er den værste stressfaktor af alle. Den er en sikker vinder, hver gang der laves studier i, hvad der stresser os mest. Vi ved alle, at krisen kradser, og vi har set priserne – vi behøver ikke flere skræmmekampagner, vi behøver blot at have en plan. I det følgende kommer nogle gode bud på, hvor du kan spare til vinter.

Dagligvarer og indkøb

Der er nogle ting, vi ikke kan spare væk – ting, vi har brug for, når vi skal dække vores basale behov. Under disse ting hører naturligvis mad og drikke, og alt det, der hører med til at fodre sig selv og sin familie. Mad er dyrt lige nu – fødevarer påvirkes i høj grad af inflationen, og det ser vi med al sin tydelighed i denne tid, hvor kød og mejeriprodukter er dyrere end nogensinde før. Når du skal handle ind, så kan der være meget at hente ved at søge på nettet, inden du går på indkøb. Du kan shoppe tilbud i forskellige butikker, og du kan benytte dig af rabatkoder til dagligvareindkøb. Med en rabatkode kan du for eksempel handle mad og drikkevarer online og til særligt gode priser.

Flerfunktionelle aktiviteter

Vi lever i et privilegeret samfund, hvor hver ting har sin funktion – vi gør én ting ad gangen. Vi kører på arbejde i egen bil, vi træner i vores yndlingsfitnesscenter, og vi betaler alting i separate regninger. Men hvad nu hvis du lader bilen står og cykler på arbejde – kunne du i så fald afmelde fitnessabonnementet og spare benzin? Kunne du have streamingtjenester med i dit telefonabonnement og spare penge her? Kunne du tage toget og få noget arbejde for hånden på vejen? Der er mange muligheder for at slå forskellige ting sammen og derved at spare penge – tag gerne udfordringen op og tænk kreativt.

 

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g