Forkæl dem du holder af i påsken

Forkæl dem du holder af i påsken

Foto af Gabe Pierce  Unsplash

Sponsoreret indlæg

Der er nogle tider på året, hvor det bare lige giver lidt ekstra mening at sende en kærlig tanke eller gøre noget ekstra sødt for de mennesker, som man holder allermest af i sit liv. Man kan for eksempel send chokolade, blomster eller lignende via Interflora, da det med sikkerhed vil sprede lidt ekstra kærlighed i påsken. Men man kan også gå med en klassiker og holde en form for påskebegivenhed for ens tætte venner eller familie. Der er altså lidt forskellige måde at forkæle dem man holder af i påsken, og det skal det handler mere om herunder.

Overrask med et gækkebrev, en gavekurv eller nogle smukke påskeliljer

Påsken er en tid, som faktisk fylder en del for danskerne – i hvert fald i den uges tid den foregår, og måske endda også ugerne op til. Det er måske ikke fordi alle direkte går og tænker over, hvorfor man overhovedet fejrer påsken, men på en eller anden måde er det i stedet blevet en højtid, hvor man har muligheden for lige at forkæle sine kære lidt ekstra.

For eksempel har en virksomhed som Interflora ekstra travlt i påskeperioden, fordi folk rigtig gerne vil sende chokolade, blomster, vin og søde hilsner til de personer, man holder meget af. Og så har de fleste nok også hørt om gækkebrevet, som altså også er en rigtig kærlig måde at vise sine kære lidt ekstra opmærksomhed.

Inviter venner eller familie på påskefrokost

Man behøver selvfølgelig ikke at give en gave eller sende et eller andet materielt for at det gælder som en kærlig gestus. I påsken er det nemlig også meget normalt at holde de såkaldte påskefrokoster, hvor man altså samler familie eller venner, som man måske ikke nødvendigvis ser så mange gange om året. På den måde kan man også bruge påsken til rent faktisk at få set hinanden og brugt tid med hinanden – og der findes næsten ikke noget bedre end det. Og faktisk går de her påskefrokoster for mange hen og bliver en tradition – altså noget, man bare fortsætter med at gøre hvert eneste år, fordi man simpelthen ikke kan lade være.

For de små: På jagt efter påskeæg

Nu har det mest handlet om, hvordan man kan forkæle de voksne bekendtskaber i påsken, da det jo nok mest er de voksne, der eksempelvis vil sætte pris på en buket fra Interflora eller en sjov påskefrokost. Men i påsken er der altså også mange gode bud på aktiviteter, hvor børnene kan være med.

En af disse aktiviteter kunne for eksempel være at gå på jagt efter påskeæg – det er nemlig en meget sjov og underholdende aktivitet, og så er der altså også noget rigtig lækkert på spil; nemlig chokolade, som de fleste børn jo er ret vilde med. Så saml børnene og et par af deres venner og sørg så ellers for at have gemt en masse lækre chokoladeæg rundt omkring i jeres have eller måske i en park i nærheden.

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g