Går du op i mad og ønsker en rund fødselsdag med lækre råvarer?

Går du op i mad og ønsker en rund fødselsdag med lækre råvarer?

At gå op i lækre råvarer kan for mange være en hel hobby. Når en rund fødselsdag nærmer sig, er det en oplagt mulighed for at dele denne med venner og familie. Få inspiration, hvordan du kan fejre din fødselsdag, når du er glad for lækker mad.

Madoplevelser fra ende til anden

Du kan starte festlighederne med et kulinarisk højdepunkt – Bøffer? Din livret? Eller hvad falder i din smag? Du kan se alle mulighederne her og bestille online, hvilket gælder lige fra helstegt pattegris til mexicansk. Måske serveret med forskelligt tilbehør og en farverig salat, så måltidet bliver lækkert og samtidig ser festligt ud.

Forskellige smagsprøver

En anden mulighed er, at du kan invitere din venner over til et mindre arrangement, men hvor I får mulighed for at smage på forskelligt mad. Måske gennem mindre smagsprøver? Dette giver dine gæster mulighed for at prøve forskellige smagsvariationer. Et forslag er, at du opstiller små stationer med forskellige lækre råvarer som lokale oste, delikatesser og desserter.

Udfordr dine venner

Er dig og dine venner konkurrencemennesker? For at krydre festlighederne kan du nemlig arrangere en madkonkurrence. Du kan bede dine venner om at lave deres signaturret med en særlig ingrediens, og lad dommerne – måske nogle af de mere eventyrlystne gæster eller endda dig selv? – kåre vinderen. Dette ikke kun udfordrer dine venner, men skaber også et sjovt og engagerende afbræk under festen, eller måske I kan spille brætspil eller danse?

Sammenkoblingen mellem maden og drikkevare

Hvis du går op i mad, kan det næsten antages, at du går op i drikkevarerene, der bliver indtaget under måltidet. Når du planlægger maden, kan du hertil vælge nøje udvalgte vine eller håndværksøl, der komplementerer de forskellige retter. På den måde kan du skabe en smagsfuld dans mellem retterne og drikkevarerne for at højne den gastronomiske oplevelse.

 

 

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g