Gode råd til din kuffert

Gode råd til din kuffert

Annoncørbetalt indhold

En kuffert er en nødvendighed for enhver, der rejser med jævne mellemrum, uanset om det er med tog fra den ene til den anden ende af landet, eller om det er på tværs af kloden. Men ikke alle ved, hvordan de skal håndtere deres kuffert, så her er nogle gode råd, der kan hjælpe dig!

Sørg for en kuffert, der kan holde til noget

Det er fint med en kuffert, der er flot at se på, men hvis den ikke kan holde til noget, er den ikke meget værd. Når du skal købe en ny kuffert, så køb én af god kvalitet! Det er vigtigt, for den kommer ikke til at blive behandlet blidt i lufthavnstransport eller når det skal gå stærkt.

Et godt bud kunne være epic phantom sl, en fin og praktisk kuffert, som er blevet kåret som bedst-i-test af både svenske Best-i-test og den danske hjemmeside PriceRunner. Med en polupropylen overfladebehandling er kufferten både let og fleksibel med et stabilt materiale, og den er designet med fokus på en let vægt og god holdbarhed.

Så gør det ikke noget, at din kuffert får nogle slag indimellem – den kan holde til det og ser også godt ud bagefter!

Marker din kuffert tydeligt

Den sorte kuffert er en klassiker – og det er den, der er nemmest at miste. Selv hvis du vælger en helt sort kuffert, så sørg for at markere den tydeligt. Det kan være med rejseklistermærker eller flotte designs på overfladen, men det skal være noget markant, du kan huske, og som du kan beskrive, hvis du mister den.

Skriv aldrig din hjemmeadresse direkte på kufferten. Det kan skabe en stor sikkerhedsrisiko, også selvom du ikke mister din kuffert. Tilføj i stedet et kuffertmærke, som kan vendes om eller tages af, når det ikke længere er nødvendigt.

En tydeligt markeret kuffert bliver nemmere at få igen, så du kan blive genforenet med dine ejendele. Fejl opstår, og du kan lige så godt forberede dig på dem, så du er klar, når uheldet er ude. Med forberedelse behøver situationen ikke være så træls.

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g