Nyd sommermaden udendørs

Nyd sommermaden udendørs

Sponsoreret indlæg

Sommer er lig med lange dage, solskin, masser af timer i den friske luft og selvfølgelig en masse hyggeligt samvær med dem, du holder af. Den danske sommer er selvfølgelig aldrig helt til at regne med og kan til tider være meget lunefuld. Den kan dog samtidig give mulighed for en masse uforglemmelige stunder. I dette indlæg sætter vi fokus på, hvordan du kan få det bedste ud af din sommer med lækker sommermad serveret udenfor.

Skab hygge på terrassen eller i haven

Madlavning er altid mere hyggeligt, når du kan nyde maden i godt selskab i nydelige omgivelser. Derfor kan du med fordel starte med at indrette din have eller din terrasse til lange sommeraftener med god mad og hyggelige selskaber. Der er et hav af forskellige løsninger, og det behøver bestemt ikke at sprænge budgettet at skabe et hyggeligt udendørs spiseområde.

Det er selvfølgelig også op til dig, om du vil købe dine udendørsmøbler færdige, eller om du vil være kreativ og finde materialer til at bygge din egen terrasse og møbler dertil. Et simpelt og hyggeligt udendørs spiseområde tilfører bare det ekstra til sommerens lækre måltider.

Og har du plads i budgettet, kan du overveje at gøre det lidt ekstra specielt ved at investere i en swimmingpool. Du kan med fordel købe en oppustelig swimmingpool, som kan pakkes ned og gemmes væk i vintermånederne og findes frem igen, når sommeren skal nydes.

Skab et lækkert måltid med lokale råvarer

Den danske sommer er lig med masser af lækre grøntsager og frugter i sæson, som dyrkes og avles herhjemme i Danmark. Ikke nok med at disse råvarer er mere friske, så er det også mere miljøvenligt at købe lokalt, så dine råvarer ikke har været transporteret fra den anden side af kloden.

Du kan gå på jagt efter lokale råvarer i dit lokale supermarked eller ved de mange vejboder, som man ser i det danske sommerlandskab. Jordbær, kartofler, kirsebær og rabarber er bare nogle af de lækre lokale råvarer, du kan købe i løbet af sommeren. Når du køber dine råvarer lokalt og skaber dit måltid på den basis, kan du samtidig fortælle en historie med dit måltid.

En anden mulighed er selvfølgelig at dyrke dine egne grøntsager i en urtehave eller i et drivhus. Det kan give en helt anden form for tilfredsstillelse at spise råvarer, som du selv har dyrket og passet i din egen have.

 

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g