Suppler din madlavningsinteresse med andre hobbyer

Suppler din madlavningsinteresse med andre hobbyer

Madlavning er en passion for mange, men selv de mest madlavningsglade kan have gavn af at udvide deres horisont med andre interesser. Uanset om du venter på, at dejen hæver eller retten simrer, er der mange måder at gøre ventetiden mere spændende og produktiv på.

 

Kast dig ud i at strikke

Strikning er en fantastisk måde at bruge din tid på, mens du venter på, at madlavningen skrider frem. Det er en hobby, der både er afslappende og kreativ, og som giver dig mulighed for at producere noget håndgribeligt.

 

Uanset om du er nybegynder eller erfaren strikker, kan du finde projekter, der passer til dit niveau. Start med noget simpelt som et tørklæde eller en vaskeklud. Find en passende opskrift der matcher dit ambitionsniveau. Prøv f.eks. at strikke et petiteknit Sophie scarf. Det bedste ved strikning er, at du kan tage det frem og lægge det væk, som det passer dig, hvilket gør det ideelt til de små pauser i madlavningen.

 

Læs en god bog

Når du har sat din ret i ovnen, eller når sovsen står og simrer, er der intet bedre end at fordybe sig i en god bog. Læsning er ikke kun en kilde til underholdning, men det kan også være en måde at finde ny inspiration til din madlavning. Overvej at læse nye kogebøger med spændende opskrifter. Det kan give dig helt nye idéer til dit næste madlavningsprojekt. Hvis du har en tablet, er det nemt at have din læsning med i køkkenet uden at optage meget plads.

 

Find en spændende podcast

Lytning til podcasts er en god måde at underholde dig selv på, mens du laver mad. Der findes et væld af podcasts om forskellige emner, lige fra madlavning til personlig udvikling. Find en podcast, der interesserer dig, og lyt til nye episoder, mens du hakker grøntsager eller rører i gryderne.

 

 

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g