Hold din hjemmelavede iste kold i en god termokande

Hold din hjemmelavede iste kold i en god termokande

Sponsoreret indhold

En termokande er genial. Den kan holde kaffen, teen, kakaoen eller bouillonen varm, så den har den rette temperatur, når du skal drikke den. Det kan den, hvis der er tale om en termokande af god kvalitet. Det nytter ikke noget, at drikken er halvlunken, når du skal drikke den. Det er en temmelig fesen oplevelse.

På en varm sommerdag er det lige så lækkert at få noget koldt at drikke. Her gælder der også de, at drikken skal være rigtig kold. En lunken sodavand eller iste er bare ikke særlig interessant. 

En god termokande skal gerne både kunne holde væsker varme og kolde. Derfor bør du gå efter en termokande fra et anerkendt mærke, så ved du, at du ikke bliver skuffet. Du går for eksempel aldrig galt af en Alfi termokande.

Den klassiske termokande fra Alfi

Alfi har produceret termokander i årtier. Derfor ligger der mange års erfaring og udvikling bag sådan en termokande. Den fås i forskellige designs, og flere af dem har vundet internationale priser. Uanset hvilken model du vælger, så vil du få en termokande af virkelig høj kvalitet. 

Den kan typisk holde en væske varm i henved 12 timer. Det samme gælder for kolde væsker. Det betyder, at du kan have varm kaffe eller kold iste med, når du er på farten. Når det så er tid til en drikkepause, så vil du kunne nyde din varme eller kolde drik, som var den lige lavet. Det skal en god termokande kunne.

Lav din egen iste, og hold den kold i en god termokande

Har du en Alfi termokande, så vil du med fordel kunne hælde din egen hjemmelavede iste på den og være sikker på, at den er iskold, når du trænger til en kold drik. Lav en kande te, lad den køle af og sæt den i køleskabet. Når du skal ud af døren på tur, så er det bare at hælde isteen på termokanden, så er du klar til at tage af sted.

Får du brug for en kold tår at drikke, mens du er på farten, så er det bare at skænke dig en hjemmelavet kop iste direkte fra termokanden.

Brug også Alfi termokanden til varm te

Er det koldt udenfor, eller foretrækker du bare din te varm, så kan du også med fordel hælde den skoldhede te på en Alfi termkande og bringe den med dig. Så kan du få dig en dejlig varm kop te, når du trænger til en varm drik. Det er lige, hvad du har brug for, når du skal have noget af varme dig på.

Uanset om det er en varm eller en kold drik, du har med i din Alfi termokande, så vil du kunne regne med, at den holder på temperaturen. Også selv om du skal være væk i længere tid, vil du kunne tage en kop af den drik, som du har på termokanden. Kold eller varm. En Alfi termokande er til at stole på.