Sådan kan du lave læskende smoothies med friske råvarer

Sådan kan du lave læskende smoothies med friske råvarer

Er du også vild med lækre og læskende smoothies? Det fantastiske ved en smoothie er, at man helt selv kan sammensætte den, som man vil, alt efter hvilke frugter, grøntsager eller bær man godt kan lide. Smoothies kan selvfølgelig drikkes hele året rundt, men det er særligt om sommeren, at en smoothie er velegnet, da den nydes kold.

Der er dog forskellige ting, du bør være særligt opmærksom på, hvis du gerne vil lave en velsmagende smoothie. Heriblandt at du altid skal anvende gode råvarer. Det kan du læse meget mere om her i artiklen, så du kan komme til at nyde en læskende smoothie på din altan eller terrasse.

Man kan sagtens lave en sund og lækker smoothie

Der er mange, der er af den opfattelse, at en smoothie er usund, hvorfor man ikke bør drikke smoothies alt for ofte. Det er dog ikke sandt, da man sagtens kan lave en lækker og velsmagende smoothie, som samtidig er sund. En smoothie er desuden et rigtig godt mellemmåltid, hvis man sidst på dagen har behov for noget sundt og let.

Det særlige ved en smoothie er desuden, at det ikke kræver meget plads at lave den. Bor du derfor for eksempel i en lejebolig med et lille køkken, er det ikke noget problem, da du blot har behov for meget lidt bordplads, når du skal lave en læskende smoothie – find alle lejeboliger i Kerteminde her. Du skal blot bruge en blender og så de friske råvarer, du gerne vil have i din smoothie – og så er det sådan set bare det.

Det er ikke ligegyldigt, hvilken blender du bruger

Når det kommer til valg af blender, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilken blender du anvender. Heldigvis kan du her finde en blender test opdateret i 2019, så du kan finde lige præcis den blender, der lever op til dine behov.

Dernæst skal du ud og finde de lækre og friske råvarer, som du gerne vil bruge til din smoothie. Det kan være alt fra bananer og jordbær til ananas og hindbær. Smoothies er bløde og cremede, og derudover er de fulde af smag. Har du derfor behov for lidt læskende, er en smoothie det oplagte valg.

Sammensæt de frugter og bær, du kan lide

En smoothie er desuden et godt valg, fordi du kan sammensætte de bær og de frugter, du elsker. Udover dine favoritfrugter og en blender skal du også huske at købe enten yoghurt eller mælk. Har du lyst til at gøre noget særligt ud af din smoothie, kan du også med fordel vælge at servere den i et flot glas, som du pynter med frugtstykker, og endelig skal du naturligvis huske at putte isterninger i glasset.

Det er udelukkende fantasien, der sætter grænser, når det kommer til smoothies, og der findes et hav af forskellige varianter. Lav eksempelvis en smoothie, hvor du blander forskellige frosne bær – eksempelvis brombær, jordbær eller hindbær – med minimælk, kunstigt sødestof og vanillesukker, og så har du en utroligt velsmagende og lækker smoothie, som du er garanteret, at alle vil kunne lide.