Flere og flere danskere får deres råvarer leveret til døren

Flere og flere danskere får deres råvarer leveret til døren

Annoncørbetalt indhold

Det er blevet populært at få sine varer leveret hjem. Den moderne forbruger vil have sund bekvemmelighed eller nicheprodukter – og det får de i høj grad gennem de meget populære måltidskasser. Der er meget, der tyder på, at brugen af måltidskasser er fremtiden.

Måltidkasser har virkelig fået luft under vingerne de senere år. Siden 2018 er antallet af danskere, der får leveret måltidskasser leveret fordoblet. Tallet er helt oppe på 16% nu. Det er ingen tvivl om, at pandemien for alvor har sat skub i en trend, der allerede var godt på vej. Der er nemlig mange, der har oplevet glæderne ved at slippe for at skulle planlægge mad og handle ind.

Her er der nemlig mange af de populære måltidskasser, der også indeholder opskrifter, så man ikke skal bruge tid på at tænke over at skulle planlægge sine måltider. Det er der mange travle danskere og børnefamilier, som har svært ved at finde tiden til. Samtidig er der også mange ældre, der har opdaget, hvor meget nemmere for dem at få leveret deres varer fremfor selv at skulle handle. Derfor rammer måltidskasser en bred målgruppe lige fra ældre og børnefamilier til den meget travle dansker, der ikke har tid til at handle.

Specialiserede måltidskasser

Der er også en lang række andre specialiserede typer måltidskasser at vælge mellem. Selvom mange af de store virksomheder leverer måltidskasser til specifikke måltider, så er der også mange niche-prægede virksomheder på markedet. Her kan man fx på leveret grøntsager, kød, vin eller kaffe på et specialiseret abonnement. Det er derfor hurtigt blevet skabt et marked med en utrolig bred målgruppe.

Den moderne forbruger leder i høj grad efter bekvemmelighed. Derfor er måltidskasser i høj grad fremtiden for mange moderne forbrugerne. Det er nemt, fordi man ikke skal handle ind selv, men det er også nemt, fordi man ikke på samme måde skal forholde sig til, om man spiser rigtigt eller ej. Mange af de populære måltidskasser slår sig nemlig op på at levere billigere og sunde måltider til danskerne.

Online er nemt og bekvemt

Netop fordi det er blevet så utroligt nemt at klare alting online, så gør danskerne brug af det. Det gælder ikke kun for deres indkøb, men også dating. Her er tallet for online datere stødt stigende. Nogle leder efter kærlighed, mens andre leder efter hyggeligt selskab. Her kan man for eksempel besøge Swingland. Det er en sjov måde at date og møde interessant mennesker. Der er nemlig flere og flere, der er interessante i Scor sexdating. Når man dater online, så er det også nemmere at møde mennesker, der bor lidt længere væk. Det er altid godt at udvide sin horisont.

 

 

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g