Har du det rigtige udstyr?

Har du det rigtige udstyr?

Dette er sponsoreret indhold

Brunch er efterhånden blevet en søndagsfavorit for mange. Skal du servere en god brunch eller sen morgenmad for kunder eller for en større samling gæster, gælder det om at have det rigtige udstyr. Skal du for alvor imponere er vaffeljern og serveringsvogn uundværlige.

Vaffeljern

Til en fuldendt brunch hører vafler. Der er ingen ende på de vaffelvariationer, der kan laves med det rigtige vaffeljern. Indholdet bestemmer du næsten selv. Om det skal være en syndig dej, med tilhørende honning, sirup eller chokoladesovs, eller dejen skal være grøn, grov og sund og toppes med frugt eller grøntsager, det er helt op til dig.

Når du vælger vaffeljern, skal du bestemme dig for, om du vil have et klassisk vaffeljern til at lave belgiske vafler med, eller du vil have en mere utraditionel form og mønster på dine vafler. Der masser mere eller mindre fantasifulde former. Runde, hjerteformede eller med kendte tegneseriefigurer.

Skal vaffeljernet bruges professionelt vælges ofte et helt traditionelt vaffeljern, så alle kunder kan genkende de vafler, der kommer ud af det. Hvis vaffeljernet er til dit hjem, så kan en sjovere form give glæde for store og små.

Du kan også vælge et boblevaffeljern. Så kan dine vafler rulles til en kegle, og eventuel fyldes med is, salat eller hvad du kan finde på.

Serveringsvogn

På en restaurant eller i hjemmet, hvis en står servering skal gå godt og gnidningsfrit, så er en serveringsvogn til stor hjælp. Her kan maden gøres klar inden serveringen, så når gæsterne skal spise, er selve serveringen hurtig og gnidningsfri.

Efter måltidet hjælper serveringsvognen med at få brugt service hurtigt og hygiejnisk af vejen. Det er også mere sikkert at bruge en afrydningsvogn, især hvis der er tale om varm mad og service.

Når du vælger den serveringsvogn, som skal passe til netop dine behov, så er der et par ting, du skal være opmærksom på.

Hvad skal du transportere på din serveringsvogn? Hvis der mest er tallerkner, kopper og lignende, så kan det være en fordel at vælge en serveringsvogn med flere bakker. Hvis du skal køre med højere ting, som kaffe- og vandkander, dekorationer og lignende, så overvej at vælge en vogn med færre bakker. Det giver bedre plads.

Hvor skal du bruge serveringsvognen? Er det er sted med ujævnt underlag eller mange mennesker? Så kan det være en god ide at vælge en med bremsehjul.

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g