Herremad er ikke, hvad du tror

Herremad er ikke, hvad du tror

Annoncørbetalt indhold

Vi spiser ikke kun for smages skyld. Eller for at blive mæt. Den mad vi spiser, tilfører en masse vigtige mineraler, vitaminer og andre stoffer, som er med til at holde kroppen i gang. Det gælder også produktionen af det mandlige kønshormon testosteron, som spiller en ekstremt vigtig rolle for både vores potens og forplantningsevne.

Hører du ordet herremad, tænker du sikkert på store, røde bøffer, pølser, burgere og masser af bacon. Men skal du være en rigtig mand, der strutter af testosteron, er det noget helt andet mad, du skal sætte tænderne i. Det gælder, uanset om du har bestilt noget fræk massage i Hovedstaden, eller skal i byen for at score.

Rigtig herremad er fyldt med tøseføde

Problemet er bare, at hvis du skal øge dit testosteron-niveau, skal du have fat i nogle ingredienser, som mange mænd forbinde med den slags mad, kvinder godt kan lide at spile.

For meget af det er populære ingredienser i de salater, som kæresten altid insisterer på, skal være med på bordet, når I skal spise. Men som du ikke nænner at spise fra kaninerne, og ungerne heller ikke gider æde.

Men det er dumt.

En rigtig herresalat

I stedet skal du meget hellere tilbyde at stå for salaten til jeres næste måltid. Så kan du sende fruen til noget wellness og massage på Frederiksberg imens.

For så kan du lave en rigtig herresalat med de ingredienser, som øger din testosteron-produktion. Nå ja, og kan du ikke undvære det, kan der godt komme lidt mandekrydderi i også. For smagens skyld. For bacon gør intet for dine mandlige kønshormoner.

De ingredienser, du i stedet skal bruge i din herresalat, er:

Tunfisk – indeholder en masse af de D-vitaminer, som bruges til testosteron-produktionen. Samt en masse proteiner. Det gør det nemt at få din daglige dosis D-vitaminer, som i øvrigt også gør dig i bedre humør.

Østers – indeholder masser af zink (nok til hele din dagsration). Det er en anden vigtig byggesten til din testosteron-produktion. Derudover er der masser af protein i den lille snotklat i den hårde skal.

Æg – giver også masser af D-vitaminer og proteiner, samt Omega-3 fedtsyrer. Desværre indeholder æg også kolesterol, så brug æg med omtanke. Hårdkog f.eks. et eller to æg, hak dem i tern, og kom dem i salaten.

Kål – er godt, for det sænker dit østrogenniveau, så testosteronet får større råderum. Det skyldes den indol-3-carbinol forbindelse, som også findes i broccoli. Mærkeligt, at så mange kvinder er vilde med det.

Granatæble – eller rettere granatæblekerner giver både masser af testosteron og antioxidanter. Det sidste er godt for blodomløbet, og granatæble kan øge testosteronniveauet med op til 24 % på bare 14 dage.

Spinat – var et klogt valg for Skipper Skræk, og er det også for dig. Det indeholder magnesium, som også er en vigtig byggesten i testosteron. Ja, det har faktisk en selvforstærkende effekt på testosteronet over tid.

Sådan – så er det bare at servere, når familien er samlet om madbordet næste gang.

 

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g