Lækre retter du kan lave til sommer!

Lækre retter du kan lave til sommer!

Annoncørbetalt indhold

Nu hvor vejret bliver varmere, er det det perfekte tidspunkt at komme udenfor og nyde nogle lækre sommerretter! Der er uendelige muligheder, når det kommer til madlavning om sommeren. Du kan grille burgere og hotdogs eller tilberede en lækker salat. Hvis du føler dig eventyrlysten, hvorfor så ikke prøve at lave noget nyt? Vi har sammensat en liste med nogle af vores yndlingsopskrifter, som vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af sommerens middage.

 

Grillede kyllingespyd

Kyllingespyd er en lækker og nem måde at nyde grillet kylling på. Du skal blot marinere kyllingebrystterninger i din yndlingssauce eller krydderiblanding og derefter sætte dem på spyd og grille dem ved middelhøj varme. Jeg kan lide at bruge en hjemmelavet hvidløg-urtemarinade, men du kan bruge enhver smagskombination, du kan lide. Kyllingespyd er et godt valg til et hurtigt og sundt måltid om ugen eller til at underholde gæster til en sommergrillfest. Server dem med en simpel salat eller risret, og nyd dem!

 

Fersken- og bærsalat

Denne opskrift på fersken- og bærsalat er en dejlig frisk og sommerlig ret. Ferskernes sødme passer perfekt sammen med bærrenes syrlighed, og mynten giver et dejligt strejf af smag. Denne salat er perfekt til en let frokost eller som tilbehør til en grillfest. For at lave salaten skal du starte med at komme nogle hakkede ferskner og bær i en skål. Jeg kan lide at bruge en blanding af hindbær, blåbær og brombær, men du kan bruge alle de bær, du kan lide. Tilsæt derefter nogle hakkede mynteblade og smuldret fetaost. Til dressingen blander du blot lige dele olivenolie og balsamicoeddike. Smag til med salt og peber, og dryp derefter over salaten. Vend det hele godt rundt, og server den afkølet eller ved stuetemperatur. God fornøjelse!

 

Hotdogs og burger

Hvis du er på udkig efter en lækker og nem måde at fodre din familie på denne sommer, skal du ikke lede længere end til grillen. Hotdogs og burgere er ikke kun velsmagende, de er også hurtige og nemme at tilberede. Du skal bare tænde op i grillen og tilberede dem til den ønskede mørhed. Du kan endda tilføje ost eller andre toppings for at gøre dem endnu mere lækre. Og hvis du føler dig eventyrlysten, kan du prøve at lave kabobs eller grillpizza. Mulighederne er uendelige, når det kommer til grillning. Så tænd op i grillen denne sommer, og nyd nogle lækre hotdogs og burgere. Din familie vil takke dig for det.

 

Spise aftensmad i haven

En velplejet have er en skønhed, men den kan også være lækker! Ved at dyrke dine egne frugter og grøntsager kan du nyde friske, sunde måltider lige i din egen baghave. Og der er ingen grund til at gøre det groft – med et par enkle tilføjelser kan din have forvandles til en komfortabel udendørs spisestue. Parasolfødder giver dig mulighed for at opstille et skyggefuldt sted at nyde dit måltid, mens en parkbænk giver dig et sted at sidde og slappe af. Med lidt planlægning kan du forvandle din have til det perfekte sted at nyde et sommerligt festmåltid.

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g