Sådan opbevarer du dine råvarer bedst

Sådan opbevarer du dine råvarer bedst

Sponsoreret indhold

Køkkenet er et af de rum, hvor vi bruger mange timer om dagen. Derfor er det også vigtigt at det er et rum, hvor du kan lide at være. Her menes der alt fra indretningen af det og til hvor funktionelt det er. Nu mere funktionelt et køkken er, nu mere får du også ud af det. Det er nemlig nemmere at arbejde i et køkken, hvor funktionaliteten er i top. Måden du opbevarer dine madvare og råvare er med til at bidrage til eller belemre denne funktionalitet og i denne artikel kan du læse mere om, hvordan du opbevare dine madvare og råvare bedst, flottest og mest funktionelt.

Skab et overblik i dit køkken

Når du står og skal i gang i køkkenet, så er det vigtig at du har dig et ordentligt overblik over dine redskaber og råvarer. Hvis der ikke er plads nok til alt det du har, så kan du risikere at det bliver svære for dig at lave mad og samtidig med det så kan du også risikere at dåserne der står, helt bagerst i skabet aldrig bliver brugt. I køkkenet er funktionaliteten det vigtigste aspekt, for nu mere funktionelt det er, nu større overblik har du også. Så bliver det både nemmere for dig at lave mad, du undgår madspild og du har de rette opbevaringsløsninger.

Her finder du den bedste opbevaringsløsning

Når det drejer sig om opbevaring af madvare og råvare, så er der mange ting du skal have fokus på. Oftest står det på selve varen, hvordan du opbevarer dem bedst muligt. Din eneste opgave vil så derfor være at finde det rette sted til dine råvare. Nogle skal opbevares på køl, andre på frys og nogle skal være i mørke og ikke for varme steder. Køleskabet og fryseskabet er der som regel styr på i de fleste køkkener, men skabspladsen er en helt anden snak. Oftest er der ikke plads nok til alle råvarerne, når der også skal være plads til alle redskaber. Dette kan give overfyldte og uoverskuelige skabe fyldte med mad og alt muligt andet. Du kan med fordel investere i et højskab til køkkenet, dette er den ideelle opbevaringsløsning, da du får meget skabsplads og et højskab kan bruges til mange ting. Find et køkken-højskab hos Kitchn her og få den bedste opbevaringsløsning i dit køkken.

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g