Skal du også prøve en måltidskasse?

Skal du også prøve en måltidskasse?

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Hører du til dem, der har svært ved at finde på nye sunde retter til aftensmaden? Og har du besvær med at finde på opskrifter, som tiltaler hele familien? Så kan det være, at du skal prøve en måltidskasse. Her guider vi til, hvorfor måltidskassen kan gøre underværker for din sundhed, din hverdag og din popularitet som hjemmekok til middagen.

Hvad er en måltidskasse?

En måltidskasse er en moderne måde at få middagsmad på. I stedet for at du selv skal finde på sunde retter og nå i supermarkedet og handle ind på vej hjem fra arbejde, kan du bestille en måltidskasse online. Der er flere udbydere på markedet, så find en, der tiltaler dig.

Kasserne kommer i forskellige størrelser og med forskelligt indhold. Derfor skal du først overveje, hvor mange dage du skal have mad til, og hvor mange I er i husstanden. Derefter skal du vælge indhold, så du kan få opskrifter til enhver smag. Du kan for eksempel vælge mellem klassisk dansk, vegetarisk, vegansk, moderne med mere, så du er sikker på, at du kun får opskrifter, som du kan lide.

Opskrifterne vil måske være noget, du ikke har prøvet før, men der er lagt vægt på, at retterne er nemme at lave. Kasserne indeholder opskrifter og råvarer, så du ikke behøver at handle flere steder. Du kan tegne abonnementer på dine favoritkasser, og så bliver de leveret med jævne mellemrum. I korte træk gælder følgende:

  • Du bestiller måltidskassen online
  • Måltidskassen indeholder opskrifter og fødevarer til aftensmad
  • Du kan selv bestemme temaet for din sammensatte måltidskasse
  • Måltidskassen bliver sendt hjem til dig

Få ny inspiration med måltidskasser

Det praktiske er en af måltidskassernes store fordele, da du slipper for at handle ind. Du skal heller ikke bruge krudt på at udtænke ideer til aftensmaden, hvilket kan være svært. Ofte bliver det til en nem gentagelse af de samme fem opskrifter, fordi det er lettest, og fordi du måske ikke har tid til de store kulinariske oplevelser i den hårdtprøvede hverdag.

Med måltidskassen skal du ikke selv finde på, og du vil opleve en fornyet inspiration i dine madvaner. Udbydernes kosteksperter har sammensat kasserne, så dine smagsløg bliver forkælet, og der er fokus på inspiration, så du får en madoplevelse ud over det sædvanlige. Selvom du vælger et tema, du er bekendt med, vil selv små afvigelser give helt nye smagsnuancer. Måske bliver du inspireret til selv at afprøve noget nyt bagefter?

Brugervenlige opskrifter

Selve opskrifterne er skabt med brugervenlighed in mente, så du behøver ikke frygte, at du ikke forstår dem. Der er lagt vægt på nemme retter uden alt for mange ingredienser, så du ikke mister overblikket og giver op. Det er endnu en fordel ved måltidskasser i forhold til opskrifter i kogebøger, hvor der gerne skal bruges flere timer og masser af ingredienser.

Sunde måltidskasser, der giver god næring til kroppen

Et andet plus ved kasserne er, at råvarerne er helt friske, og at de er sunde. Opskrifterne har fokus på det bæredygtige og det friske, så du kan forkæle din familie med sund aftensmad. Sund mad er også lig med bedre næringsstoffer til kroppen, så du kan nære kroppen indefra. Mange af retterne er desuden kaloriefattige, så ønsker du færre kalorier indenbords, vil måltidskassen også hjælpe dig.

Med en måltidskasse kan du derfor opleve mere tid og overblik i hverdagen, hvor du ikke selv skal lave madplaner og foretage indkøb. Kasserne bliver sendt direkte til dig, og med inkluderede opskrifter og råvarer kan du bare gå i gang og få nye og spændende smagsoplevelser.

 

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g