Undgå madspild i din hverdag

Undgå madspild i din hverdag

Sponsoreret indhold

Vi danskere er blevet mere og mere bevidste omkring madspild. Det er gået op for os, hvilke enorme mængder mad, der smides ud hver eneste dag i restauranter og på supermarkeder. Men gælder det ikke også madspild vores egen husholdning? Her kan du læse mere om, hvordan du kan undgå madspild i din hverdag derhjemme.

God planlægning – mindre madspild

Det er faktisk sådan, at god planlægning i høj grad kan bidrage til, at der bliver langt mindre madspild i dit hjem. Det er desværre bare sådan, at det at planlægge både indkøb og måltider for et stykke tid ad gangen, der tager højde for udløbsdatoer og holdbarhed i køleskab, er meget tidkrævende.

De fleste af os lever nemlig i en travl og stressende hverdag, hvor man ikke har så meget tid til at planlægge huslige dyder, som man måske har haft tidligere. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at der bliver så meget madspild – det er et resultat af det travle, hurtige samfund som vi lever i i dag. Der findes dog en vej ud, hvis du ikke selv har tid til at lave intrikate madplaner og en perfekt udført handlerunde hver uge.

Der er nemlig flere leverandører, der har fået øje på dette problem, og fundet en smart løsning. Du kan finde færdig-retter på BedreMaaltider.dk, der er færdige på 1-2-3, og planlagt for dig. Du ved præcis hvad I får til aftensmad, og du får mad, der er tilberedt i perfekte portioner, og lavt af sunde og gode råvarer.

Hvis du gerne vil investere i en sundere livsstil, og ikke selv har tid til at planlægge, købe ind til og tilberede mad, så kan færdigretter af høj kvalitet være den perfekte løsning på både madspild og tidsklemme.

Du sidder nemlig ikke tilbage med en masse råvarer, der går tabt, fordi du ikke fik dem brugt.

En sundere hverdag

Du kan finde og bestille smarte færdigretter gennem online bestilling ved f.eks. Det Danske Madhus. Du kan vælge leverandør og retter ud fra, hvad slags kosthold du gerne vil have, men også ud fra, hvis du for eksempel har nogle helt særlige ting du godt kan lide. Det kan for eksempel være økologiske råvarer eller dansk husmandskost. Der er uendeligt mange muligheder, når du skal finde færdigretter, der passer til dig.

Det er også nemmere at få en sundere hverdag, når du vælger at benytte dig af smarte færdigretter. Det er mad, der er lavet med gode råvarer og hvis du ikke selv er god til at lave mad, så er det den perfekte mulighed for, at få sundere måltider leveret til døren.

En sundere livsstil, hvor du undgår madspild, det bliver vel ikke bedre. Derfor er BedreMaaltider.dk din bedste ven, når du gerne vil finde en ny måde at planlægge din madhverdag på. Det er ingen grund til, at dette skal være et uvelkomment stresselement i en travl hverdag. Når du får maden leveret færdig, klar til at varmes op, så er det problem klaret. Og du slipper for dårlig samvittighed over alle de råvarer, som du ikke fik brugt.

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g