Vær på forkant med juleriet

Vær på forkant med juleriet

Annoncørbetalt indhold

Mange kender til, at når de når december måned kan de næsten ikke tro, at det igen snart er jul. Så går julemåneden meget hurtigt og pludselig indser man, at man ikke fik købt en julekalender til børnene og er i sidste øjeblik med at købe julegaverne. Denne stress og jag kan undgås, hvis du i år beslutter dig for at være på forkant med juleriet i meget god tid. Det kan synes mærkeligt, når der er så længe til jul, men hvorfor ikke bare acceptere, at julen kommer før eller siden og hvorfor så ikke bare gøre det hele i god tid? Vi guider her til, hvordan du kan være i god tid med juleriet. Læs med her.

Køb en lakrids julekalender til børnene

Har du et eller flere børn elsker de sikkert at du juler om dem. Det bedste ved julemåneden er jo, at ens far og mor juler om en og har forberedt en masse hemmeligheder. Her kan du med fordel købe en julekalender lakrids til dine børn, så de føler sig værdsat og elsket. Det er sikkert et stort hit hos dem, når de den første december ser denne kalender ligge ved deres seng, når de vågner og tror, at nissen har været på færde. Det er så magisk og selvom man ikke helt tror på nisser og julemanden længere, er det stadig magisk. Bare vent og se.

Køb pakker i genbrugsbutikker

Hvis du køber tøj og genstande i genbrugsbutikker kan de ikke byttes men det kan også være en del af stressen, når juletiden er ovre. Hvis dine gæster ved, at deres gaver er købt i en genbrugsforretning, ja, så vil de ikke have dem byttet og de vil være glade for, at du har købt noget personligt til dem, som signalerer, at du har brugt ekstra tid på dem. Det kan være, at du lige falder over et dyrt brand/mærkevare, som du ved, at din moster altid har ønsket sig, men altid har syntes var for dyrt. Så kan du glæde hende med denne ting eller stykke tøj, som ellers ville have været ubetaleligt.

Frys anden ned

Køb en and i god tid og frys den ned. Så skal du ikke ud at købe den i sidste øjeblik, hvor alle andre mennesker også skal have fat i en and. Du kan også lave rødkålen i god tid og fryse den ned og på denne måde har du det meste klar, ligesom ris a la manden også kan fryses ned.

Næringsindhold pr. 100g Energifordeling
Energi kJ I varen A.D.T
Protein g % mindst 10 %
Kulhydrat g % ca. 60 %
Fedt g % højst 30 %
Kostfibre g   ca 30 g
Vand g