Kategori:

Blog

3 tips til en sundere krop – udover sund mad

Sponsoreret indhold Gode, friske råvarer er naturligvis en stor hjælp, når du prøver at nå i mål med en sundere krop. Men der er også andre ting, du kan gøre for at optimere sundheden. Her er 3 tips, du måske ikke lige støder på hver dag!  Der er mange gode grunde til at stræbe efter […]

Læs mere

Callebaut: Verdensberømt belgisk chokolade til bageglade entusiaster

Callebaut er et navn, som enhver chokoladeelsker og bageentusiast skal kende. Dette belgiske chokoladefirma har i over et århundrede produceret den fineste chokolade af højeste kvalitet og er berømt og anerkendt verden over. Siden 1911 har Callebaut lavet deres lækre chokolade fra bønne til bar – med en dybtgående respekt og kærlighed for kakao og det […]

Læs mere

Den sunde livsstil – tre trin der hjælper dig dertil

Der bliver ofte prædiket om, at vi skal leve en sundere livsstil. For mange er det blevet sagt så ofte, at det blot ryger ind ad det ene øre og ud af det andet. For mange handler det også om, at de ikke har energien til at lave de ændringer i deres liv, som de […]

Læs mere

Forkæl dem du holder af i påsken

Foto af Gabe Pierce  Unsplash Sponsoreret indlæg Der er nogle tider på året, hvor det bare lige giver lidt ekstra mening at sende en kærlig tanke eller gøre noget ekstra sødt for de mennesker, som man holder allermest af i sit liv. Man kan for eksempel send chokolade, blomster eller lignende via Interflora, da det med […]

Læs mere

Lav mad med kvalitetsråvarer

Når det kommer til madlavning, er det afgørende at have kvalitetsråvarer til at skabe den perfekte smag og tekstur. Men det er også vigtigt at have det rette udstyr, især når det kommer til gryder og pander. I dette blogindlæg vil vi udforske nogle af de bedste råvarer til madlavning og hvorfor kvalitetsgryder og -pander […]

Læs mere

Nyd sommermaden udendørs

Sponsoreret indlæg Sommer er lig med lange dage, solskin, masser af timer i den friske luft og selvfølgelig en masse hyggeligt samvær med dem, du holder af. Den danske sommer er selvfølgelig aldrig helt til at regne med og kan til tider være meget lunefuld. Den kan dog samtidig give mulighed for en masse uforglemmelige […]

Læs mere

Rabarber – havens røde guld

Sponsoreret indhold April til juni er det første sæson på året for danske rabarber. Rabarberen, som mange måske forbinder med mormors sommergrød fra barndommen, har i de senere år fået en decideret renæssance i de danske køkkener, og det er der mange gode grunde til.   Rabarber er en alsidig og populær ingrediens, som kan […]

Læs mere